انسان و محیط زیستدانستنی های محیط زیست

ذوب شدن سریع یخچال های طبیعی در رشته کوه های آلپ

 

ذوب شدن سریع یخچال های طبیعی در رشته کوه های آلپ

ذوب شدن سریع یخچال های طبیعی در رشته کوه های آلپ

خلاصه خبر : یخچال های طبیعی رشته کوه های آلپ در ایتالیا همانند دیگر یخچال های طبیعی و کوهستانی در سراسر جهان به طور پیوسته در حال ذوب شدن هستند.

 

در یک مقاله، عکاسی بر یخچال طبیعی موسوم به “فورنی” در رشته کوه های آلپ تمرکز کرده که در شمال شرق ایتالیا واقع شده است. یخچال طبیعی فورنی و توده های یخی مجاور آن در پارک ملی استلویو ایتالیا بیش از یک قرن مورد تحقیق محققان قرار گرفته اند و محققان با تکیه بر اندازه گیری ها و عکس های مربوط به اواسط قرن ۱۹ میلادی دریافتند که یخچال طبیعی فورنی که بزرگترین یخچال دره ای ایتالیا نیز محسوب می شود از حدود سال ۱۸۶۰ ، ۳.۳ کیلومتر عقب نشینی کرده و طبق محاسبات، مساحت کل این یخچال تقریباً به نصف رسیده است. به گزارش محققان، با شتاب سریع ذوب یخچال های رشته کوه های آلپ پیش بینی می شود که یخچال طبیعی فورنی احتمالاً تا سال ۲۰۵۰ میلادی تنها ۲۰ درصد از حجم فعلی خود را حفظ خواهد کرد و همچنین تا پایان قرن جاری میلادی به طور کامل ناپدید شود. به نقل از ای ان ان، همچنین سرنوشت مشابهی نیز در انتظار یخچال های طبیعی در سراسر اروپا است به طوری که پیش بینی شده حتی در صورتی که انتشار گازهای گلخانه ای به صفر هم برسد، نیمی از ۴۰۰۰ یخچال طبیعی آلپ تا سال ۲۰۵۰ از بین رفته و همچنین دو سوم آن ها نیز یخ های خود را تا سال ۲۱۰۰ از دست خواهند داد.

 


[ این مطلب در بخش محیط زیست و طبیعت سایت مهندسین HSE منتشر شده است. ]

 
 

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا