استانهای رکورددار کرونا در کشور / کمترین میزان رعایت پروتکلها در نانواییها
خلاصه خبر : سخنگوی وزارت بهداشت با تاکید بر روند افزایشی بیماری زایی کرونا در کشور و همچنین افزایش موارد مرگ و میر ناشی از آن، گفت: بر اساس آخرین بررسیها میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور ۷۹ درصد است که کمترین میزان رعایت در نانواییها و سامانههای مسافربری گزارش شده است.
، دکتر سیما سادات لاری، گفت: موارد ابتلا و بستری روزانه در کشورمان همچنان با شیب تند و نگران کنندهای در حال افزایش است و در حال حاضر به بالاترین میزان خود از زمان شیوع بیماری رسیده است. متاسفانه در هفته گذشته نیز شاهد افزایش بروز موارد مثبت بستری و افزایش بروز تعداد فوت شدگان مثبت بیماری نسبت به هفتههای ماقبل بودیم. وی افزود: متوسط بروز هفتگی موارد مثبت بستری در هفته گذشته با افزایش نسبت به هفته ماقبل به ۲۶.۵ نفر به ازای هر ۱۰۰ هزارنفر رسیده است و استانهای ایلام، سمنان، خراسان جنوبی و یزد دارای بیشترین میزان بروز بستری در کشور بودند. لاری ادامه داد: در هفته گذشته میانگین بروز موارد مرگ و میر ناشی از بیماری در کشور با افزایش قابل توجه نسبت به هفتههای ماقبل به ۴۵ نفر به ازای هر یک میلیون نفر جمعیت رسیده و میزان بروز در این شاخص در استانهای یزد، ایلام، آذربایجان غربی، سمنان و خراسان جنوبی با اختلاف قابل توجهی بالاتر از میانگین کشوری است. سخنگوی وزارت بهداشت اظهار کرد: بر اساس آخرین بررسیها میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی در کشور ۷۹ درصد است که کمترین میزان رعایت در نانواییها و سامانههای مسافربری گزارش شده است.
خوشبختانه در هفته گذسته با افزایش تعداد تستهای آزمایشگاهی انجام شده شاهد بالاترین میزان شناسایی موارد سرپایی مثبت در کشور بودیم که این امر نیازمند تداوم و تقویت بیشتر است. وی در خاتمه تاکید کرد: جهت خروج از وضعیت اسفبار حال حاضر بیماری در کشور امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند همکاری شما در عمل به توصیههای بهداشتی و همچنین تقویت و تداوم هماهنگیهای بین دستگاهی در اجرای صحیح محدودیتهای مصوب و نظارت دقیق بر اجرای آن هستیم. اکنون زمان مماشات و عادی انگاری نیست و مطمئنا در صورت هرگونه غفلت از سوی مردم و مسئولین با فرا رسیدن روزهای سردتر وضعیت بیماری به مراتب سختتر و سهمگینتر از وضعیت موجود خواهد شد.
شما به انتهای مطلب ‘استانهای رکورددار کرونا در کشور / کمترین میزان رعایت پروتکلها در نانواییها’ رسیده اید.
[ این مطلب در بخش بهداشت و سلامت سایت مهندسین HSE منتشر شده است. ]